Hopp til innhold

Bytte & retur vintage og spesialbestillinger / exchange and return policy

Mange av våre varer er unike, vintage og kan ikke erstattes, derfor har vi en policy som sier at alle transporterte varer er på kundens eget ansvar og er postkontorets ansvar. Vi sender med forsikring opp til 10 000NOK innenlands. Vennligst kontakt Posten/Bring for alle henvendelser angående skadde varer.

Vær oppmerksom på at vi fraskriver oss allt ansvar etter at din bestilling har forlatt vår butikk og vi ber om forståelse for dette.

Lamper: Mange av våre lamper er vintage og er ikke merket med et stempel/godkjenning som de fleste nyere lamper er. Installering skjer på eget ansvar. Vi anbefaler deg å kontakte din elektriker hvis du er i tvil.

VIKTIG:

Vintage produkter, Murano og vintage lamper/lysekroner, kunst, spesiallagde/bestilte varer (lamper, speil, møbler, tekstiler, tepper etc.) er spesielt tilpasset per ordre og kan ikke refunderes. Åpnede skjønnhetsprodukter kan heller ikke refunderes. Murano-lamper kan ikke byttes eller refunderes. VIKTIG: Vintage produkter, muranolamper, kunst og spesialbestillinger som møbler, lamper, speil, tekstil og tekstilprodukter, tepper og andre produkter vi ikke har i sortimentet i butikk og som må bestilles spesielt for kunde kan IKKE RETURNERES, dvs du kan ikke få pengene tilbake. Murano kan heller ikke byttes. Ingen angrerett. Klirring i glass grunnet bevegelse i bolig er ingen reklamasjonsrett.

FRAKT: Vi ønsker at alt av delikate og knusbare produkter kjøpes fysisk i butikken. Skulle du allikevel ønske å få varer tilsendt, sender vi med Posten som har erstatning opp til 10 000kr og det er posten sitt ansvar om varer blir ødelagt under transport og alle spørsmål rundt erstatning rettes til Posten. Vi ber om forståelse for dette.

LAMPER, eldre ledninger, EL etc: Mange av våre lamper, spesielt vintagelamper, er ikke merket med stempel/godkjenning som mange nyere lamper er. Forhør deg med din elektriker hvis du er usikker på det elektriske og om det bør skiftes ut.

Søk

Handlekurv

Announce discounts, free shipping etc