Skip to content

Language

Ønsker du hjelp til nye farger på veggene og litt puter i sofaen, eller total oppussing?
Alabaster Studio tilbyr konsulenttjenester i liten og stor skala.

Amy

Amy har studert interiørdesign i Oslo og jobbet mange år med interiør.
 «Min innredningsfilosofi er å skape et personlig hjem. Et hjem skal føles trygt og godt, et sted man kan hvile og hente energi. Et sted å glede seg til å komme hjem til. Jeg liker å blande nytt og gammelt, samt skape et tidløst, klassisk men personlig hjem som ikke er basert på trender, men med vakre ting du vil omgås med daglig uten å bli lei og vil få glede av i mange år fremover.»

Mille

Mille har studert interiørdesign i Oslo og jobbet som interiørkonsulent og boligstylist de siste årene.
«Jeg elsker det tradisjonelle og klassiske, men også et moderne og lekent design. Jeg skal finne den riktige balansen for deg, som står i stil med bygget og drar nytte av dets løsninger. Omring deg med ting du liker og som betyr noe, og ikke det som alle andre har. Jeg hjelper deg med fine og praktiske løsninger, som fungerer i hverdagen.»

Marianne

 Marianne Norén har en mastergrad fra Sveits og har jobbet som interiørarkitekt og fargedesigner i en årrekke. Hun er ekspert på komplekse fargepaletter og har erfaring med private prosjekter i stor skala. Om du ønsker en helt unik og gjennomført fargepalett i din bolig, kontakt oss idag.  

Slik går vi frem

Det hele starter med en uforpliktende samtale på telefon eller i butikken. 
Enten du ser etter noen nye lamper og trenger tips til farger på veggene eller skal innrede hele boligen, så ønsker vi å bli bedre kjent med deg, dine behov og dine ønsker.
Ta gjerne med bilder, tegninger og mål som du har. Deretter kommer vi på 1 times befaring og gir litt tips, ser hva vi kan beholde og får en oversikt. (kr 3.000,-).
Etter at vi har blitt kjent med deg og prosjektet ditt, setter vi opp et moodboard hvor vi foreslår en fargepalett, møbler og materialer og finner løsninger som skaper en helhet.
Enten det er i hjemmet ditt, på kontoret eller i fritidsboligen. ( kr 1500,- pr time )
Vi har flere pakkeløsninger - så kontakt oss gjerne så finner vi noe som passer for deg.
Telefon: 927 71 692 (besvares 11-18 ukedager og 11-16 helg)

Epost: 
amy@alabasterstudio.no og 
mille@alabasterstudio.no

Send us en email:

Search

Shopping Cart

Announce discounts, free shipping etc